Από τη Ρόδο ήταν η 60χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα Κύθηρα

Από τη Ρόδο ήταν η 60χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα Κύθηρα

Από τη Ρόδο ήταν η 60χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα Κύθηρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5385 ΦΟΡΕΣ

Από το χωριό Απολακκιά της Ρόδου καταγόταν η 60χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή πριν από 10 μέρες στα Κύθηρα, όπου ζούσε κι εργαζόταν μαζί με την οικογένειά της την καλοκαιρινή περίοδο.

Η υπόθεση, είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς έχει διαταχθεί σχετική έρευνα από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Από τα στοιχεία και την έκθεση του ιατροδικαστή που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι και χθες, απομακρύνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Η 60χρονη εντοπίστηκε νεκρή στον δρόμο στις 14 Ιουνίου, με εγκαύματα, γυμνή και σε κακή κατάσταση. Οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες, εξετάζουν με πολλή προσοχή όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι μάλλον δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι προφανώς η γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε. Δίπλα της από την πρώτη στιγμή είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με νέφτι και αναπτήρας.

Η γυναίκα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να δείχνει ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Και αν πρόκειται για αυτοκτονία, παραμένει ζητούμενο ποια είναι η αιτία που την οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση.

Δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και το οικογενειακό περιβάλλον της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό, όπως δήλωσαν στις πρώτες καταθέσεις τους.

Σημειώνεται ότι, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε το πρωί στη Χώρα των Κυθήρων από διερχόμενο. Η γυναίκα, που κατάγεται από Ρόδο, ήταν αρκετά γνωστή στο νησί, καθώς είχε με τον σύζυγό της κατάστημα με σουβενίρ.
Την περασμένη Κυριακή τελέσθηκε πάντως στο χωριό Απολακκιά, από το οποίο κατάγεται, επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό του χωριού.

Διαβάστε ακόμη

Κ. Νικολαΐδου: Είναι πολιτική απόφαση του περιφερειάρχη να ενσωματωθούν οι προκλήσεις της εποχής στο Οργανόγραμμα της ΠΝΑι

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις

Ρόδος: Αρνήθηκε ο 45χρονος ότι βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη στο μπάνιο

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στο περιφερειακό φυτώριο Νοτίου Αιγαίου