Γ. Νικητιάδης: Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Γ. Νικητιάδης: Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Γ. Νικητιάδης: Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 510 ΦΟΡΕΣ

Κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα απευθύνει με δήλωση του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης:

«Η ψήφος της Κυριακής δεν καθορίζει μόνο το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ταυτοχρόνως και το δικό μας μέλλον, το μέλλον της πατρίδα μας και το μέλλον των νησιών μας. Καθορίζεται και το δικό μας μέλλον, διότι μία ενιαία εξωτερική πολιτική με Υπουργό Εξωτερικών της ΕΕ, μπορεί να θέσει τέρμα στους αναθεωρητισμούς, μπορεί να σταματήσει κάθε παράλογη απαίτηση του κ. Ερντογάν για αλλαγή των Διεθνών Συνθηκών. Αυτό σημαίνει ενιαία εξωτερική πολιτική.

Μπορεί να καθορίσει ταυτοχρόνως και την απόφαση για τη δημιουργία Ευρωστρατού με κοινές αμυντικές δαπάνες για όλους. Ενός Ευρωστρατού που θα προστατεύει τα σύνορα της Ευρώπης και θα προστατεύει και τα δικά μας σύνορα και τα νησιά μας από την επιβουλή κάθε «φιλόδοξου» γείτονα που αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία.

Η ψήφος της Κυριακής θα καθορίσει και το δικό μας μέλλον, διότι χρηματοδοτικά εργαλεία όπως αυτό του Ταμείου Ανάκαμψης που δημιουργήθηκε μόνο εξ αιτίας της πανδημίας θα μπορούσαν να αποτελούν διαρκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να προστατεύονται τα κράτη μέλη όχι μόνο σε περιπτώσεις υγειονομικών κρίσεων, αλλά και όταν παρουσιάζονται έκτακτες ανάγκες που απαιτούν τη συνδρομή όλων των Ευρωπαίων.

Η ψήφος της Κυριακής θα καθορίσει και το δικό μας μέλλον διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που μπορεί να επιβάλει το ουσιαστικό ενδιαφέρον για νησιωτικές πολιτικές, όπως άλλωστε το έχει αποφασίσει με συνθήκες σαν αυτή του Άμστερνταμ και του Μάαστριχτ.

Το κόμμα που θα ψηφίσουμε στις 9 Ιουνίου καθορίζει και το δικό μας μέλλον. Καθορίζει την καθημερινότητα μας. Ψήφος στους Δημοκράτες Σοσιαλιστές σημαίνει, πλήρωση όλων των παραπάνω. Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ενίσχυση των δυνάμεων που έκαναν ακριβώς τα αντίθετα μέχρι σήμερα.

Καλώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας στη Δωδεκάνησο να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της Κυριακής και να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν το μέλλον μας, το μέλλον των νησιών μας, το μέλλον της καθημερινότητας μας για μία καλύτερη ζωή των λαών της Ευρώπης που θα σημαίνει και μία καλύτερη ζωή και για εμάς τους Έλληνες.»



Διαβάστε ακόμη

Ι.Βαρδακαστάνης: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά στη νέα εποχή

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

«Βραχνάς» η μη έγκαιρη πρόσληψη εποχικού προσωπικού στους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Άρχισε η διαβούλευση για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης

2.793 ακίνητα της Ρόδου εγγεγραμμένα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Εφ' όλης της ύλης επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για γάμο ομοφύλων, διεύρυνση ΝΔ, εθνικά θέματα και ΦΠΑ

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος για πρόεδρος και ο Μιχάλης Κατρίνης

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη