Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από τον δήμο Ρόδου

Τουρνουά ακαδημιών  ποδοσφαίρου από τον δήμο Ρόδου

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από τον δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 733 ΦΟΡΕΣ

Στα γήπεδα της Ιαλυσού, των Καλυθιών και του Παραδεισίου θα πραγματοποιηθεί 7-9 Μαΐου από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του δήμου Ρόδου το 31ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Πάσχα 2024».

Η ενημέρωση από τους διοργανωτές:
«Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας, ως Διεύθυνση Αθλητισμού δήμου Ρόδου, διοργανώνουμε στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων, αγώνες ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, Αργοναυτών Καλύμνου, ΓΑΣ Ιάλυσου, ΑΣ Απόλλων Καλυθιών, ΑΣ Κλεάνθη Παραδεισίου και Ακαδημία Βελή

. Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός από τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αποκομίζουν οι μικροί αθλητές με τη συμμετοχή τους, είναι και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων, η οποία καθιστά την αθλητική αυτή διοργάνωση παράγοντα ευρύτερης σύσφιξης των σχέσεων με τα γειτονικά νησιά μας με γνώμονα την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και κατ’ επέκταση την προβολή του νησιού μας, όχι μόνο ως τουριστικού αλλά και ως αθλητικού προορισμού, με τη διεξαγωγή αγώνων που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αθλημάτων.

Υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αποτελεί η προσκόμιση των καταστάσεων συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής) πριν από τους αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 07/05/2024 μέχρι 09/05/2024. Στις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα».

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου