Δεν είχε λύσεις ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι...

Δεν είχε λύσεις ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι...

Δεν είχε λύσεις ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 809 ΦΟΡΕΣ

Δεν μπόρεσε ο Κολοσσός H Hotels Collection σήμερα να κάνει το break στο Περιστέρι κι έτσι ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα 79-63 στον πρώτο από τους αγώνες των play off στη Stoiximan Basket League. Ουσιαστικά οι «θαλασσί» κόντραραν τους αντιπάλους τους στα πρώτα 15 λεπτά περίπου, αλλά όταν αυτοί βρήκαν ρυθμό δεν είχαν τις λύσεις, έστω αμυντικά, για να το παλέψουν. Επόμενη αναμέτρηση στο κλειστό της Καλλιθέας την ερχόμενη Κυριακή στις 17.15, αφού με μια νίκη του Κολοσσού H Hotels Collection η σειρά επιστρέφει και πάλι στο Περιστέρι.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

-Γρήγορος ρυθμός στην πρώτη περίοδο, όταν το Περιστέρι bwin διαθέτοντας επιθετική δεινότητα, έβγαλε περισσότερες φάσεις με θέαμα κι ευστοχία, για να ξεκινήσει να «χτίζει» μια διαφορά. Από την άλλη, ο Κολοσσός H Hotels Collection έχασε πολλές εναέριες «μονομαχίες» και υπέπεσε σε λάθη, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες στους γηπεδούχους.

-Στα τρία πρώτα λεπτά, όσον αφορά τη δεύτερη περίοδο, ο Κολοσσός H Hotels Collection κατάφερε να… τρέξει ένα σερί 10-2 και να μπει μπροστά στο σκορ με 24-25, όμως από κείνο το σημείο και μετά τίποτα δεν λειτούργησε για τους «θαλασσί». Τα χαμένα ριμπάουντ σε συνδυασμό με την ευστοχία του Περιστερίου bwin από το τρίποντο είχαν ως αποτέλεσμα ένα σερί 15-4, για να πάρουν οι γηπεδούχοι μια διαφορά δέκα πόντων (39-29) στο 1.34’’ και στη συνέχεια να την αυξήσουν ως το ημίχρονο.

-Σε άμυνα ζώνης ο Κολοσσός H Hotels Collection στην τρίτη περίοδο, προσπάθησε ν’ ανακόψει τον επιθετικό ρυθμό του Περιστερίου bwin, που όμως βρήκε λύση και πάλι με την ευστοχία του από την περιφέρεια. Οι «θαλασσί» δεν ήταν καθόλου καλοί επιθετικά κι έδωσαν στους γηπεδούχους από ένα χρονικό σημείο και μετά εύκολα καλάθια.

-Στην τέταρτη περίοδο ο Κολοσσός H Hotels Collection δεν μπόρεσε με τίποτα να βρει έναν καλό ρυθμό με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν συνεχώς τη διαφορά και μάλιστα να την αυξάνουν, για το τελικό 79-63

Διαιτησία: Πιτσίλκας, Τσώνος, Κωνσταντινίδου

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 44-30 (ημ.), 66-50, 79-63

Περιστέρι bwin: (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 12 (2), Ράνγκλαντ 9 (2), Ουίλιαμ 6 (2), Τόμπσον 3, Χουγκάζ 10 (2), Ντάγκουμπιτς 10 (1), Λαβ 10 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Κασελάκης 4, Ρένφρο 10, Ζούγρης 2.

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Γκάουντλοκ 15 (2), Ουτόμι 2, Καμαριανός, Σίτου 5, Περάντες 8, Κολοβέρος 7 (1), Μπραΐκοβιτς 19 (1), Παπαγιάννης 2, Χατζηνικόλας, Μπιλλής, Παπαδάκης 1, Πόλεϊ 4.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου