Ανακοίνωση δωρεάς Ροταριανού Ομίλου «Ρόδος-Κολοσσός»

Ανακοίνωση δωρεάς Ροταριανού Ομίλου «Ρόδος-Κολοσσός»

Ανακοίνωση δωρεάς Ροταριανού Ομίλου «Ρόδος-Κολοσσός»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1544 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροταριανός Όμιλος «Ρόδος-Κολοσσός», κατά τη διάρκεια της Ημερίδας που διοργάνωσε στις 22 Μαΐου 2024, προχώρησε στην ανακοίνωση μίας δωρεάς προς το Αυτοτελές Γραφείο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου.

Ο Όμιλος θέλοντας να στηρίξει και να συνεισφέρει στο πολύτιμο και δύσκολο έργο της Πολιτικής Προστασίας του νησιού μας, απευθύνθηκε σε ένα Ρόδιο Προγραμματιστή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εταιρείας 7AM Labs τον Βαγγέλη Αφαντενό.

Ο Ροταριανός Όμιλος «Ρόδος Κολοσσός» συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα για την ανωτέρω δωρεά:

«Επιθυμία μας ήταν να φτιάξουμε μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ένα APP, μέσα από το οποίο θα μπορούν όλοι οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες της Ρόδου να βρουν τους χώρους καταφυγής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο Βαγγέλης Αφαντενός μαζί με τους συνεργάτες του, ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη προθυμία. Δημιούργησαν αυτό που εμείς είχαμε ζητήσει για το νησί μας και μάλιστα Αφιλοκερδώς.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη και ανιδιοτελή του συνεισφορά στον Όμιλο, τους πολίτες και επισκέπτες της Ρόδου.

Όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει η αρχική εγκατάσταση των θέσεων δόθηκαν από τον Επιπυραγό Δημήτρη Μενεμενλή ο οποίος προσέφερε την επιστημονική του εργασία ως πρότυπο και συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκαν οι προγραμματιστές.

Ο Όμιλός μας τον ευχαριστεί για τη μεγάλη βοήθεια και νιώθει τιμή και χαρά που τον έχει δίπλα του, ως συνεργάτη και φίλο.

Η παρουσίαση της εφαρμογής που θα προσφέρει στο αμέσως επόμενο διάστημα ο Όμιλός μας στην Πολιτική Προστασία του δήμου Ρόδου, έγινε από τον επιπυραγό Δημήτρη Μενεμενλή, παρουσία του αντιδημάρχου της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου, Μιχάλη Θωμάτου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδος-Κολοσσός ευχαριστεί θερμά το Αυτοτελές Γραφείο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου και τον εντεταλμένο σύμβουλο Μιχάλη Θωμάτο, για την εξαιρετική συνεργασία.

Αυτό είναι το πρωτόλειο δείγμα για την εφαρμογή, που ο Ροταριανός Όμιλος «Ρόδος-Κολοσσός» θα δωρίσει στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου.

Οι διαφορετικές δεξιότητες ανθρώπων που συνεργάζονται για το “Εμείς” δίνουν τη δυνατότητα για την πιο γρήγορη επίτευξη των στόχων.

Με σεβασμό στους διακριτούς ρόλους και τους θεσμούς, ο Όμιλος επιθυμεί να προσφέρει ένα μικρό λιθαράκι στο έργο της προστασίας των πολιτών απέναντι στις φυσικές καταστροφές!

Στο Ρόταρυ υποστηρίζουμε την εκπαίδευση για την προώθηση συμπεριφορών που προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον.

Δημιουργούμε έργα βιώσιμα, με μετρήσιμα αποτελέσματα, τα οποία καθοδηγούνται από την κοινότητα που τα αποδέχεται.

Ο Ροταριανός Όμιλος «Ρόδος-Κολοσσός» και η 2475 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ στην οποία ανήκει, θα είναι πάντα αρωγοί στα έργα που ενισχύουν την ανάπτυξη και υποστήριξη βασικών υπηρεσιών κοινής ετοιμότητας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως έπραξαν και στις καταστροφικές φωτιές τον Ιούλιο του 2023 στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Έπρεπε να τροποποιηθεί ο Οργανισμός της περιφέρειας

Ακαθάριστα οικόπεδα: Πάνω από 515.000 δηλώσεις καθαρισμού στη σχετική πλατφόρμα

Συναγερμός στη Ρόδο: Εξαφανίστηκαν 3 παιδιά από χώρο φιλοξενίας

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Κω. Επιστρέφουν στα σπίτια και τα ξενοδοχεία τους κάτοικοι κι επισκέπτες

Σε «κοινή γραμμή» βρίσκονται δήμος και Ένωση Ξενοδόχων

Γ. Χατζημάρκος: «Η Χρ. Καραγιάννη να καταθέσει στοιχεία αλλιώς θα προσφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη»

Μετάλλια και ρεκόρ από τους Δωδεκανήσιους στο Πανελλήνιο στίβου Ανδρών-Γυναικών στον Βόλο