Ο νέος προπονητής, το γήπεδο, τα διοικητικά και το BCL, τώρα στο «κάδρο» του Κολοσσού H Hotels Collection…

Ο νέος προπονητής, το γήπεδο, τα διοικητικά και το BCL, τώρα στο «κάδρο» του Κολοσσού H Hotels Collection…

Ο νέος προπονητής, το γήπεδο, τα διοικητικά και το BCL, τώρα στο «κάδρο» του Κολοσσού H Hotels Collection…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 815 ΦΟΡΕΣ

Τα... λιμνάζοντα ύδατα και τη «σιωπή» κατά τον σχεδιασμό του Κολοσσού H Hotels Collection για το νέο πρωτάθλημα της Basket League και σίγουρα πια το BCL, ταράζει η διαφαινόμενη λύση συνεργασίας με τον Κούρο Σεγούρα.

Σε μια μεταβατική περίοδο για τους «θαλασσί», απ’ ό,τι φαίνεται τα «ηνία» ως head coach αναλαμβάνει ο Γιώργος Σιγάλας, γνώριμος από τα... παλιά, με «θητεία» όμως την περασμένη περίοδο στον Άρη, κοντά στον Γιάννη Καστρίτη.

Αν κι επισήμως η ΚΑΕ, ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί έως ένα σημείο μια... δοκιμασμένη λύση, αφού από το 2020 έως το 2022 ήταν άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη σε καλές πορείες της ομάδας. Το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πριν κάποιες μέρες η ανανέωση συνεργασίας με τον Άντριου Γκάουντλοκ και τον Ιωσήφ Κολοβέρο, έδινε την αίσθηση πως τουλάχιστον ο προπονητής θα είναι παρών και τη νέα περίοδο. Αυτό μάλλον πια δεν υφίσταται κι έτσι υπάρχει αλλαγή «σκυτάλης», αν και ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Λημνιάτη μέσα σ’ όλο το κόλπο...

Πέραν του προπονητή, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection έχει να τακτοποιήσει και το θέμα του νέου προέδρου μετά τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά και να δρομολογηθούν τα διοικητικά για την τυπική πια αδειοδότηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League. Παράλληλα... τρέχει και το πρότζεκτ για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τις όποιες αλλαγές επιβάλλεται να γίνουν στο κλειστό της Καλλιθέας για μεγαλύτερη χωρητικότητα στη νέα σελίδα της αγωνιστικής ιστορίας του συλλόγου. Αυτή η εβδομάδα είναι, σίγουρα, διαφορετική και χρειάζεται υπομονή με τις απαραίτητες ανακοινώσεις για να πάψουν οι... επικίνδυνες υποθέσεις και τα σενάρια.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου