Β. Υψηλάντης: «Το δημιουργικό έργο της Κυβέρνησης και στα Δωδεκάνησα οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου»

Β. Υψηλάντης: «Το δημιουργικό έργο της Κυβέρνησης και στα Δωδεκάνησα οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου»

Β. Υψηλάντης: «Το δημιουργικό έργο της Κυβέρνησης και στα Δωδεκάνησα οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 572 ΦΟΡΕΣ

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε στα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που επισκέπτονται την Ρόδο για υπηρεσιακούς λόγους αλλά και ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 9 Ιουνίου 2024.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, μετέβη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου όπου συζήτησαν τις πολιτικές της Κυβέρνησης για την ενδυνάμωση του πυροσβεστικού σώματος καθώς επίσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Κατά την επίσκεψη αυτή χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στη συνέχεια με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστη Καβαλάκη μετέβησαν στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη του έργου ανακαίνισης του εμβληματικού θεάτρου της Ρόδου, το οποίο εντάχθηκε από το ΥΠΠΟΑ στο Ταμείο Ανάκαμψης και προχωράει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να είναι έτοιμο το 2025. Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευσε και στις συναντήσεις του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλο, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου όπου συνάντησαν τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιώργο Αντώνογλου, στη συνάντηση του με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΔΕΕΠ της ΝΔ Δωδεκανήσου, στο εργοστάσιο της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου και με τον εκπρόσωπο της Fraport Σάκη Ανυφαντή.

Συνάντηση επίσης με πολίτες είχαν σε επίσκεψή του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού Ιατρού Όλγας Κουρή Καλλέργη που έγινε στα γραφεία της ΔΕΕΠ της ΝΔ.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε : « Το δημιουργικό έργο της Κυβέρνησης και στα Δωδεκάνησα είναι οδηγός για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί, να διεκδικήσει και να έχει απολαβές στην Ευρώπη.»

 

Διαβάστε ακόμη

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το “Dance Summer Camp Rhodes 2024”

Ωράρια λειτουργίας εκθεσιακών χώρων του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

Παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τη Σχολή Χορού «Βίκη Φερδεκλή»

14ο Διεθνές Φόρουμ Πιάνου & το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης | 4 - 7 Ιουλίου

Παρουσίαση βιβλίου Σπύρου Πετρουλάκη: «Η Αυγή, το θαμμένο τετράδιο»