Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2661 ΦΟΡΕΣ

Τραγική ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βρετανού δημοσιογράφου του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες (9/6) κοντά σε περιφραγμένη περιοχή στην Αγία Μαρίνα στη Σύμη. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της νεκροψίας του άτυχου Βρετανού, από την οποία δεν προέκυψαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, με την αιτία του θανάτου του ωστόσο να παραμένει απροσδιόριστοι μέχρι να πραγματοποιηθούν και οι υπόλοιποι εργαστηριακοί έλεγχοι. 

Η σύζυγός του, Κλερ, μέσω μιας μια συγκινητικής ανακοίνωσής της αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

«Είναι καταστροφικό ότι έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπερό σύζυγό μου», τόνισε η Κλερ Μπέιλι Μόσλι σε δήλωση που έκανε για τον θάνατό του. Είπε ότι ο σύζυγός της πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε. Πρόσθεσε πως την οικογένεια παρηγορεί το γεγονός ότι σχεδόν τα κατάφερε.

«Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί που δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η ομάδα ερευνών», περιέγραψε. «Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό», πρόσθεσε ευχαριστώντας επίσης τους «εξαιρετικούς ανθρώπους» στη Σύμη που εργάστηκαν «ακούραστα» για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.

Αναλυτικά έγραψε:

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες. Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα έρευνας» επισήμανε η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλι.

«Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ. Σας ευχαριστώ όλους» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

10.600 κιλά πλαστικού συλλέχθηκαν από τη θάλασσα της Σύμης

Μάικλ Μόσλεϊ: Το «ευχαριστώ» της γυναίκας του παρουσιαστή που πέθανε στη Σύμη

Η Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Ρουκουνιώτη στη Σύμη, χαρακτηριστικό παράδειγμα οχυρωμένου μοναστηριακού συγκροτήματος της περιόδου της ιπποτοκρατίας

Συνελήφθη ο κυβερνήτης σκάφους που μετέφερε μετανάστες στη Σύμη

Προφυλακίστηκε 19χρονος Σύριος για μεταφορά μεταναστών στη Σύμη

Τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Σύμη

Το 80% φθάνει η αποχή από τις εκλογές και στο νησί της Σύμης

Πως ψήφισαν στη Σύμη μέχρι τώρα